македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Премиум пакети за приматели на плата преку банката
Депозити
Електронски сервиси за информирање
Електронско банкарство
Мобилно банкарство
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

ОрганизацијаУправен Одбор

Управен одбор

Претседател на Управен одбор
д-р Драгољуб Арсовски
тел: 02/32 47 000 лок. 400
ttk@ttk.com.mk

 

 

 

 

Член на Управен одбор
Наталија Алексова
тел: 02/32 47 000 лок. 400
ttk@ttk.com.mk

 

 

 

* Последна промена направена на интернет-страницата 30.10.2015 година.


 

Известување за експозитура Пробиштип и експозитура Нова Битола
Известување за шалтер Штип ПСС
Нова понуда на депозитни производи за физички лица со фиксни каматни стапки од 1.8.2017 година
СУПЕР Станбен кредит со СУПЕР фиксна каматна стапка од 2,85% во првите три години
СЕГА Е ЛЕСНО, со ненаменскиот потрошувачки хипотекарен кредит со фиксна каматна стапка од 4,90% во првите три години

 

 

Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување