македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Премиум пакети за приматели на плата преку банката
Депозити
Електронски сервиси за информирање
Електронско банкарство
Мобилно банкарство
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

Физички лицаКредити

Кредити за физички лица

Сите ние имаме желба да успееме, да поседуваме нешто, но понекогаш потребна ни е поддршка за да ги оствариме нашите желби и соништа.

ТТК Банка е тука да ги поддржи сите оние кои имаат амбиција и желба да бидат најдобри, да бидат успешни, задоволни и комфорни во секојдневниот живот.

Пониски каматни стапки и олеснети услови за кредитни производи, доколку сте корисник на еден од Премиум пакетите наменети за приматели на плата/пензија преку ТТК Банка.

Одберете го кредитот кој најмногу одговара на вашите потреби и контактирајте нè:

НАМЕНСКИ ПОТРОШУВАЧКИ КРЕДИТИ

Станбен кредит
Автомобилски кредит
Кредит за eнергетска ефикасност
Кредит за школување
Потрошувачки кредит за купување производи/услуги преку кредитни соработници на ТТК Банка
Наменски потрошувачки Агро кредит за индивидуални земјоделци

 

 НЕНАМЕНСКИ ПОТРОШУВАЧКИ КРЕДИТИ

Ненаменски потрошувачки кредит со девизна клаузула
МОЈ кредит - ненаменски потрошувачки кредит
Ненаменски потрошувачки кредит со фиксна каматна стапка од 5,50% во првата година и 7,90% прилагодлива каматна стапка за остатокот од периодот
ВИП кредит - ненаменски потрошувачки кредит со каматна стапка од 5,50% во првата година и 7,50% прилагодлива за остатокот од периодот
ФИН кредит - ненаменски потрошувачки кредит со фиксна каматна стапка од 5,50% во првата година и 7,90% прилагодлива каматна стапка за остатокот од периодот
Ненаменски потрошувачки кредити обезбедени со депозит
Ненаменски потрошувачки кредити со залог на недвижен имот
Ненаменски потрошувачки Агро кредит за индивидуални земјоделци


 

СУПЕР Станбен кредит со СУПЕР фиксна каматна стапка од 2,85% во првите три години
СЕГА Е ЛЕСНО, со ненаменскиот потрошувачки хипотекарен кредит со фиксна каматна стапка од 4,90% во првите три години
Нови атрактивни услови за ненаменските потрошувачки кредити во ТТК Банка
Интервју со проф. д-р Драгољуб Арсовски, Претседател на Управниот Одбор на ТТК Банка во месечниот бизнис магазин "Економија и бизнис"

 

 

Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување