македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Премиум пакети за приматели на плата преку банката
Депозити
Електронски сервиси за информирање
Електронско банкарство
Мобилно банкарство
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

Деловна МрежаФилијали и Експозитури

Мрежа на филијали и експозитури на ТТК Банка

Филијали и Експозитури

Адреса

      Телефон        02/32 47 000

лок.

Работно време

Летно работно време

Лице за контакт

1.7-31.8

понеделник – петок

сабота

понеделник – петок

сабота

Филијала Скопје

ул. Народен фронт бр.19а, Скопје

508, 509

08.00 до 17.00

09.00 до 13.00

08.00 до 17.00

09.00 до 13.00

Зоран Благоев

02/32 47 000 лок. 501

zoran.blagoev@ttk.com.mk

Експозитура Скопје Центар

ул. "Даме Груев" бр.7, Скопје

544,545

09.00 до 17.00

09.00 до 17.00

Маја Серафимовска

02/32 47 000 лок. 541

maja.serafimovska@ttk.com.mk

Експозитура Скопје Аеродром

бул. "Јане Сандански" бр.26а, Скопје

524,525

08.00 до 18.00

09.00 до 13.00

08.00 до 18.00

09.00 до 13.00

Марија Андоновска

02/32 47 000 лок. 521

marija.andonovska@ttk.com.mk

Експозитура Скопје Карпош 3

бул. "Партизански Одреди" бр.62/2-17 Скопје

582

08.00 до 16.00

 /

08.00 до 16.00

 /

Лидија Ташковска Николовска

02/32 47 000 лок. 581

lidija.taskovska@ttk.com.mk

Експозитура Скопје Кисела Вода

ул. "Сава Ковачевиќ" бр.43/1-1, Скопје

572

08.30 до 16.30

 /

08.30 до 16.30

 /

Андриана Ѓоргиоска

02/32 47 000 лок. 571

andriana.gjorgjioska@ttk.com.mk

Експозитура Скопје Ѓорче Петров

бул. "Партизански Одреди" бр.171а, Скопје

552

08.00 до 16.00

 /

08.00 до 16.00

 /

Натка Ќирова Јонузи

02/32 47 000 лок. 551

natka.kirova@ttk.com.mk

Експозитура Скопје Автокоманда

ул. 16-та "Македонска Бригада" бр.2/3, Скопје

562

08.00 до 16.00

08.00 до 16.00

 /

Маја Милкова

02/32 47 000 лок. 561

maja.milkova@ttk.com.mk

Шалтер Скопје АСУЦ

бул. "Александар Македонски" бр.26 б, Скопје

591, 592

08.00 до 18.00

09.00 до 13.00

08.00 до 18.00

09.00 до 13.00

Зоран Благоев

02/32 47 000 лок. 501

zoran.blagoev@ttk.com.mk

Филијала Куманово

ул. "Гоце Делчев" бр.38, Куманово

604,605

08.00 до 16.00

09.00 до 13.00

08.00 до 16.00

09.00 до 13.00

Далибор Арсовски

02/32 47 000 лок. 606

dalibor.arsovski@ttk.com.mk

Експозитура Куманово 1

ул. "ЈНА" бр.102, Куманово

611, 612

08.30 до 16.30

08.30 до 16.30

 /

Далибор Арсовски

02/32 47 000 лок. 606

dalibor.arsovski@ttk.com.mk

Експозитура Велес

ул. "Маршал Тито" бр.42, Велес

621

08.00 до 16.00

/

08.00 до 16.00

/

Светлана Дафинчевска

02/32 47 000 лок. 622

svetlana.dafincevska@ttk.com.mk

Филијала Тетово

бул. "Илинденска" бр.2б/Булевар, Тетово

208

08.00 до 18.00

09.00 до 13.00

08.00 до 18.00

09.00 до 13.00

Азби Махмуди

02/32 47 000 лок. 201

azbi.mahmudi@ttk.com.mk

Експозитура Тетово ПП

ул. "Илирија" бр.40, Тетово

242, 244

08.00 до 16.00

 /

08.00 до 16.00

 /

Азби Махмуди             

02/32 47 000 лок. 241

azbi.mahmudi@ttk.com.mk

Експозитура Тетово АРМ

ул. "Методиј Андонов Ченто" бр.4, Тетово

252

08.00 до 16.00

 /

08.00 до 16.00

Наташа Томоска Василевски

02/32 47 000 лок. 251

natasa.tomoska@ttk.com.mk

Експозитура Тетово Илинденска

ул. "Илинденска" бр.226, Тетово

271

09.00 до 17.00

/

08.00 до 16.00

/

Мирослав Мисоски

02/32 47 000 лок. 272

miroslav.misoski@ttk.com.mk

Шалтер Тетово Палма мол

ул. "Скопски пат" бр.8, Тетово

261, 262

10.00 до 17.00

11.00 до 16.00

10.00 до 17.00

11.00 до 16.00

Азби Махмуди

02/32 47 000 лок. 241

azbi.mahmudi@ttk.com.mk

Експозитура Гостивар

ул. "Иво Лола Рибар" бр.18, Гостивар

282

08.30 до 16.30

/

08.30 до 16.30

/

Озал Сарач

02/32 47 000 лок. 283

ozal.sarac@ttk.com.mk

Филијала Охрид

ул. "Македонски Просветители" бр.8в, Охрид

632

08.00 до 16.00

09.00 до 13.00

08.00 до 16.00

09.00 до 13.00

Билјана Азеска Толеска

02/32 47 000 лок. 631

biljana.azeska@ttk.com.mk

Експозитура Струга

ул. "Пролетерски бригади" бр.43, Струга

642

08.00 до 16.00

/

08.00 до 16.00

/

Горан Чакар

02/32 47 000 лок. 641

goran.cakar@ttk.com.mk

Експозитура Кичево

ул. "Кузман Јоасифовски Питу" бр.10, Кичево

652

08.00 до 16.00

/

08.00 до 16.00

/

Драгана Матеска

02/32 47 000 лок. 651

dragana.mateska@ttk.com.mk

Експозитура Дебар

ул. "Братство Единство" бр.бб, Дебар

662

08.00 до 16.00

09.00 до 13.00

08.00 до 16.00

/

Фатмир Окше

02/32 47 000 лок. 661

fatmir.okse@ttk.com.mk

Филијала Битола

ул. "Столарска" бр.7, Битола

303, 304

08.00 до 18.00

09.00 до 13.00

08.00 до 18.00

09.00 до 13.00

Бисера Димитрова

02/32 47 000 лок. 301

bisera.dimitrova@ttk.com.mk

Експозитура Битола ПП

ул. "1-ви Мај" бр.204/4, Битола

323, 324

08.00 до 17.00

09.00 до 13.00

08.00 до 17.00

09.00 до 13.00

Нада Микаровска

02/32 47 000 лок. 302

nadе.mikarovska@ttk.com.mk

Експозитура Прилеп

ул. "Борис Кидрич" бр.бб, Прилеп

352

08.00 до 16.00

09.00 до 13.00

08.00 до 16.00

09.00 до 13.00

Кети Бикоска

02/32 47 000 лок. 351

keti.bikoska@ttk.com.mk

Филијала Штип

ул. "Ванчо Прќе" бр.67, Штип

704

08.00 до 16.00

09.00 до 13.00

/

/

Благој Димитров

02/32 47 000 лок. 703

blagoj.dimitrov@ttk.com.mk

Експозитура Кочани

ул. "Кеј на Револуцијата" бр.13, Кочани

721

08.00 до 16.00

 /

08.00 до 16.00

Ангела Ефтимова

02/32 47 000 лок. 723

angela.eftimova@ttk.com.mk

Експозитура Виница

ул. "Никола Карев" бр.бб, Виница

732

08.00 до 16.00

 /

08.00 до 16.00

Ангела Ефтимова

02/32 47 000 лок. 723

angela.eftimova@ttk.com.mk

Филијала Струмица

ул. "Благој Јанков Мучето" бр.2, Струмица

671

08.00 до 16.00

09.00 до 13.00

08.00 до 16.00

09.00 до 13.00

Тања Трајкова

02/ 32 47 000 лок. 673

tanja.trajkova@ttk.com.mk

Експозитура Кавадарци

ул. "Илинденска" бр.11, Кавадарци

681

08.00 до 16.00

/

08.00 до 16.00

/

Анастасија Богева

02/32 47 000 лок. 683

anastasija.bogeva@ttk.com.mk

Експозитура Радовиш

ул. "22-ри Октомври" бр.бб, Радовиш

691

08.00 до 16.00

09.00 до 13.00

08.00 до 16.00

09.00 до 13.00

Васил Дамбов

02/32 47 000 лок. 692 vasil.dambov@ttk.com.mk

 * Последна промена направена на интернет-страницата на 2.2.2018 година.


 

СУПЕР Станбен кредит со СУПЕР фиксна каматна стапка од 2,85% во првите три години
СЕГА Е ЛЕСНО, со ненаменскиот потрошувачки хипотекарен кредит со фиксна каматна стапка од 4,90% во првите три години

 

 

Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување